Almış olduğumuz bilgilere göre İzmir;de yıkılan yıkılacak  binalardan 300 civarından konut işçi kapıcı kardeşlerimizin hem işsiz hem evsiz kaldılar .daha depremin ikinci gününde başınızın  çaresine bakın denilen kapıcılar ve aileleri sıkıntı durum da kalmışlardır  Covid- 19  salgılında olduğu gibi yaşanan depremde de emekçi kardeşlerimizi vurmuştur Kiracı ve ev sahiplerine kira yardımı yapılacak ancak bilindiği üzere bu vatandaşlarımız  kapıcı konutlarında yaşadıkları  için  böyle bir yardım yapılmamaktadır.  hem insani hem hukuki bir mağduriyetle karşı karşıyalar .bu konuda hükümette çağrımız  konut işçileri kardeşlerimizi' de insan gözü ile bakınmasını için acil olarak gerekli olan  yardımlarının yapılmasını bekliyoruz.

Ayrıca İzmir de yaşanan yıkıcı depremde tekrar hayatlarını kaybedenler, Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığını ve Yaralılara acil şifalar dileriz.  iletişim numara (0212) 212 61 09

KONUT.İŞ SENDİKASI