Sayın Konut İşçileri kardeşlerimiz.21.07.1993.Tarihinden itibaren faaliyetimize başlayalı hangi sorunlarımızın olduğunu yasal haklarımızın neler olduğunu sürekli iktidarda olan devlet yetkililerine görüşüp çözümü için mücadele etmekteyiz. 1994.Tarihinde o günkü koalisyon hükümet 'in başında olan Başbakan.Sayın Süleyman Demirel.Başbakan.yrd Sayın Erdal İnönü. Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı.Sayın Mehmet Moğultay. ile görüşüp. Çalışma koşullarımızla ilgili bir düzenleme yapıldı ve verilmeyen Fazla mesailer.Hafta tatiller .Dini Ve ulusal bayram tatilleri. Kayıt altına alınmıştır. verilmeyen bu fazla ilişik haklarımız o günden itibaren yasal yoldan alınmaya başlanmıştır. 2002.Tarihinden iktidar olan AKP.Hükümet .Daha önce çıkartılan konut kapıcılar yönetmenliği . Çıkartılan bu yönetmenlikte ve yönetmenliğin.13.Maddesinde yer alan kapıcıya konut verilmesi zorunlu değildir. bunun üzerine sendikamız derhal harekete geçti. Yönetmenliğin 13.Maddesi ile ilgili yargıya baş vuruda bulunduk 2004.Tarihinde Danıştay 10.Dairesi yürütmenin durdurulmasına karar verdi. Bakanlık tarafından yapılan temyiz ve 2016.Yılında Ayni Mahkeme Kapıcıya konut verilmesi zorunludur diye karar verdi. Eğer Konut.İş Sendikası olarak itiraz etmeyip iptal ettirmeseydik. Konut işçi kardeşlerimizden birde kira alınacaktı.  hiç bir sendika bu haksız uygulamaya ses çıkarmazken. Konut İş sendikası olarak her zaman her yerde Hangi il de olursanız olun biz burnu kanayan her emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.Bazı parazitler ortaya çıkıp sendika kurduk Dernek kurduk yalanlar palavralar atarlar fakat bunlara inanmayın Gelin Gerçekçi Sendikanız olan.Konut.iş Sendikasına üye olmaya devam edelim.Hak verilmez Alınır. 05326544883-05462405428.

İletişim numarası 0212.212.61.09