Tüm Belediye ve Konut İşçilerinin Sendikası

Mustfa Kemal Atatürk

Haberler

Konut-İş Sendikası Ankara'da çalışmalarına başladı: Apartman emekçileri örgütleniyor


Konut-İş Sendikası, apartman görevlileriyle bir toplantı yaparak Ankara'daki çalışmalarına hız verme kararı aldı.

Sendikanın Genel Başkanı Alican Kayhan, Ankara Bölge Başkanı Osman Yiğit ve Ankara yönetiminden Gül Barışkan'ın katıldığı toplantıda, apartman emekçilerinin yaşadığı sorunlar ve mücadele yöntemleri konuşuldu.

Kayhan, apartman görevlilerinin yaşadığı tüm sorunları çözmenin tek yolunun örgütlenmekten ve birlikte mücadeleden geçtiğini söylerken, toplantıya katılan emekçilerin bir sonraki toplantıya kadar çok daha fazla emekçiyle bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Toplantıda söz alan sendikanın Ankara Bölge Başkanı Osman Yiğit, Ankara'daki sendika çalışmalarından bahsederek kısa süre içinde örgütlülüğü geliştirmek ve büyütmek için adımlar atacaklarını söyledi. Yiğit, "Önümüzdeki toplantıya kadar sendikayı büyüteceğiz, apartmanlarda her türlü baskıya, hakaretere ve haksızlığa uğrayan emekçiler bir araya gelecek" dedi.

Toplantıda söz alan sendikanın Ankara yöneticilerinden Gül Barışkan, emekçilerin maruz kaldıkları haksızlıklara karşı bir araya gelmesinin önemine dikkat çekerek, buna karşı örgütlü bir mücadeleden başka yollarının olmadığını ifade etti. Apartmanlarda çok zor şartlarda, çok büyük baskılarla çalışan binlerce apartman görevlisi olduğunu belirten Barışkan, birlikte olarak tüm bu sorunları aşabileceklerini dile getirdi.

Toplantıya katılan apartman görevlileri de yaşadıkları sorunlardan söz ederek, bir sonraki toplantıda çok daha fazla apartman emekçisiyle bir araya gelmek için çalışmaları gerektiğini dile getirdi. 

Toplantıda emekçilerin hukuki haklarına ilişkin avukatlar tarafından da bilgilendirme yapılırken, bir sonraki toplantının çok daha geniş bir katılımla Eylül ayında yapılması kararı alındı.iletişim numara (0212) 212 61 09

Başkan Alican Kayhan'ın 1.Mayıs işçi Bayramı mesajı

Başkan Alican Kayhan'ın 1.Mayıs işçi Bayramı mesajı

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

DUYURU

KAPICILARIN SESİ:KONUT İŞ SENDİKASI

Sendikaya Sor

Sendikaya Sor.

Mevzuat, Yönetmelik ve Merak Ettiğiniz Konuları Bize Yazın.

© Copyright Konut - İş Türkiye Kapıcılar ve Kaloriferciler Sendikası

Web Tasarım