Konut-İş Sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan Apartman görevlileriyle bir araya geldi.

Konut-İş Sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan
Beşiktaş Gayrettepe de konut işçi apartman görevlileri emekçi kardeşlerimiz sorunları ile ilgili toplantı düzelendi Apartman görevlilerine Alican Kayhan. konuşmasın'da örgütlenin" çağrısında bulunan apartman görevlilerinin sıkıntılarını anlatarak, apartman görevlilerinin dikkate alınmasını Apartman görevlilerine Alican Kayhan. konuşmasın'da birlik ve beraberliklerin herkesin yararına olduğunu söyledi. örgütlenin" çağrısında bulunan apartman görevlilerinin sıkıntılarını anlatarak, apartman görevlilerinin dikkate alınmasını istediklerini dile getirdi Bu sebeple sizlerle daha her zaman birlikte olacağız, daha samimi daha içten dayanışma ruhu içinde beraber Bu buluşmalar devam edecek” diye konuştu.
BASIN CAN    KONUT İŞ SENDİKASI  iletişim numara (0212) 212 61 09