Konut-İş Sendikası’ndan kapıcılara çağrı

Konut-İş Sendikası Tekirdağ Bölge Temsilcisi Metin Çabuk tüm kapıcılara seslenerek sendikalı olmaları hususunda uyarılarda bulundu. 6 Ocak 2011 tarihinden beri çalışmalara aralıksız devam ederek üye sayısını 22′den 45′e yükselten Metin Çabuk, her geçen gün üye sayılarının artarak güçlerine güç kattıklarını açıkladı. Çabuk, sendikalı olmanın kapıcı ve kalorifercilerin yararına olduğunu ve bütün emekçi arkadaşların bu sendika çatısı altında toplanmalarını istedi.

Kendisinin de bir kapıcı olduğunu belirten Metin Çabuk bu işin ne kadar zor emek isteyen bir iş olduğunu bildiğini, bu zahmete katlanan arkadaşlarının 20 lira zam istediği zaman kapı dışarı edildiğini bildiklerini ifade ederek, “Ücretlerine zam talep eden kapıcılara bir iyileştirme yapılmadığı gibi sendikalı olmalarının önüne geçildiğini biliyoruz. Bu bir suçtur.

Zaman zaman üyelerimizi ziyarete gittiğimizde dert ve sıkıntılarına ortak oluyorum. İçlerinde mükemmel yöneticiler olduğunu da duyuyoruz. Onlar başımızın tacı” dedi.

Konut-İş sendikası Tekirdağ Bölge temsilcisi Metin Çabuk karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış ile bu tür sıkıntıların üstesinden geleceklerini hatırlatarak sendikalarına üye olmak isteyen kapıcıların iletişim numara (0212) 212 61 09 telefondan kendisiyle irtibata geçebileceklerini sözlerine ekledi.