Mustafa Sarıgül’den Konut İş Sendikasını ziyaret etti.

Mustafa Sarıgül Sendika ziyaretinde Mustafa Sarıgül’ün hayatından çok ilginç detayları Konut İş Sendikasını ziyaretinde anılarını yaşatıklarını paylaşdı. ziyareti ardından yaptığı açıklamada, Mustafa Sarıgül’ün hayatındaki Kapıcıların yaşam koşullarını çok iyi bilen Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün hayatını Renkli bir hayat hikâyesi. ziyaretde anılarını paylaştı Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Paylaşayım’ ki, kapıcılığı hizmet eden emekçi dostlara bir yol haritası olsun, onlara umut versin istedim Benim ailem kapıcılık yapıyor! ve Sınıfın en fakir çocuğuydum Arapsabunuyla merdivenleri silerdim İki sene tek göz odada yaşadık. Tuvaleti bile yoktu. Bırakın tuvaleti, bir tutam ışık giren camı yoktu. Sonra Şişli’de başka bir apartmana geçtik. İki odalıydı, müstakil tuvalet bile vardı. Hepimize saray gibi gelmişti! Babam bir yandan şoförlüğe devam ederken, annem de apartmanın kapıcılığını yapmaya başladı. O hasta olduğunda, temizliği ben yapardım. Arapsabunuyla koca apartmanın merdivenlerini kıyı bucak bir güzel silerdim. Çöpleri toplardım..
Konut-İş Genel Başkanı Alican Kayhan bizleri ziyaret gelen Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bu gerçekleşen ziyaretine ziyaretinden dolayı Teşekür ederiz.dedi.

HABER MERKEZİ      KONUT İŞ SENDİKASI  iletişim numara (0212) 212 61 09

BASIN DANIŞMANI CAN