Zonguldaklılar’ın yeni yerinde ilk gecesi düzenlendi

Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adres değişikliği yaparak yeni yerine kavuştu. Bu rahat ve huzur dolu ortamı gören ve duyan Zonguldaklı gurbetçiler, yeni yerin açılması nedeniyle bir gece düzenlendi. Gecede Zonguldak’a özgü yöresel sanatçı Hasan Ataman, sazı ve sözü ile geceyi şenlendirdi. Bu geceye Konut-İş Sendikası Tekirdağ Bölge Temsilcisi Metin Çabuk da davet edildi.

Çabuk, bu tür birlik ve beraberliklerin herkesin yararına olduğunu söyledi.

Dernek başkanı Saadettin Karakurt ise konuşmasında, önceki yerlerinin dar olduğunu, şimdi ise bu güzel ortama üyelerini her zaman beklediğini ve yeni üye sayısının artmasını da arzu ettiklerini söyledi.Çok rahat ve müreffeh bir ortamda geçen gece, müzikler ve güzel sohbetler eşliğinde sonlandırıldı. BASIN CAN    KONUT İŞ SENDİKASI  iletişim numara (0212) 212 61 09