Tüm Belediye ve Konut İşçilerinin Sendikası

Mustfa Kemal Atatürk

Apartman Görevlilerinin Sesi Şişli’den Duyuruldu !

İstanbul'da şişli Teşvifkiye mahallesin'de.düzenlen kente emek verenlerle birlikte yöneteceklerini söyleyen Başkan Muammer Keskin , apartman görevlilerinin önemini vurguladığı konuşmasında birlikte bir yol haritası çıkaracaklarını, apartman görevlilerinin sesi olacaklarını söyledi ve
Şişli Belediye Belediye Başkanı: Muammer Keskin ve Konut-İş
Sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan Apartman görevlilerine seslenerek apartman görevlileriyle bir araya geldi. ilk kez apartman görevlilerinin sosyal haklarının korunması ve seslerinin duyurulması adına yerel yönetim ve siyasi temsilcilerle bir araya geldiği toplantıda apartman görevlileri, yaşadıkları sıkıntıları katıldığı toplantıda Sendikası Genel Başkanı Alican Kayhan anlatma fırsatı buldu. Apartman görevlilerine Alican Kayhan. konuşmasın'da örgütlenin" çağrısında bulunan apartman görevlilerinin sıkıntılarını anlatarak, apartman görevlilerinin dikkate alınmasını istediklerini dile getirdi Bu sebeple sizlerle daha her zaman birlikte olacağız, daha samimi daha içten dayanışma ruhu içinde beraber Bu buluşmalar devam edecek” diye konuştu.
BASIN Can

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

DUYURU

KAPICILARIN SESİ:KONUT İŞ SENDİKASI

Sendikaya Sor

Sendikaya Sor.

Mevzuat, Yönetmelik ve Merak Ettiğiniz Konuları Bize Yazın.